Městská knihovna v Přerově

Telefon: (+420) 581-334-068 Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Logo knihovny

Informace o otevření knihovny od 2. 5. 2022

Vážení uživatelé Městské knihovny v Přerově,

po týdenní pauze pro vás v pondělí 2. 5. 2022 znovu otevíráme prostory hlavní budovy knihovny na Žerotínově nám. 36, a to v běžné provozní době všech oddělení. Rádi bychom vás informovali o nejdůležitějších změnách, se kterými se nově můžete setkat.

Studovna knihovny byla přestěhována do dřívějších prostor hudebního oddělení a čítárny, kde nyní naleznete studijní místa a PC s přístupem k internetu. Ve studovně můžete nadále využívat všech služeb tohoto oddělení, jako jsou prezenční výpůjčky knihovních dokumentů, informační a kopírovací služby, zpracování rešerší nebo přístup k elektronickým databázím. Se svými požadavky nebo dotazy kontaktujte personál studovny na e-mailové adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na novém telefonním čísle 581 334 062.

Do nově zpřístupněných prostor, které dříve sloužily jako sklad knih a zázemí pro zaměstnance knihovny, byl přemístěn fond populárně-naučné literatury.

V půjčovně pro dospělé je uživatelům k dispozici volný výběr beletrie, který byl doplněn o vybraný fond hudebního oddělení, zejména o audioknihy (mluvené slovo) a nejnovější hudební CD.

Pevně doufáme, že vás úpravami prostor potěšíme. Pokud budete při návštěvě knihovny potřebovat pomoc nebo budete mít jakýkoli dotaz, neváhejte se obrátit na personál knihovny.

Těšíme se na vás!

 

 

Ministerstvo kultury ČRSKIP ČR Bibliohelp  Čte sy rád   Rosteme s knihou   Portál české literatury  Celé Česko čte dětem Čtení pomáhá

  Československá bibliografická databáze          Nejlepší knihy dětemKnihovny.czSlužba Získej Bookstart 

 
Městská knihovna v Přerově,
příspěvková organizace
Žerotínovo nám. 211/36
750 02 PŘEROV
 
tel.: (+420) 581-334-060
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
ID datové schránky: kefk5ik
Bankovní účet: 86-7119620217/0100

Zřizovatel

Zřizovatelem Městské knihovny v Přerově, příspěvkové organizace je Statutární město Přerov.

Další informace

Mapa webu

Prohlášení o přístupnosti

RSS

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Napište nám nebo zavolejte

Dotazy na služby a výpůjčky:
tel.: +420 581 334 068
sluzby@knihovnaprerov.cz

Dotazy na akce:
tel.: +420 581 334 072
aktivity@knihovnaprerov.cz

Další kontakty